Каним ви на лекция и практики на тема: "МЕДИТАЦИЯТА"

За първи път в България, Свами Сатядхарма Сарасвати ще бъде гост-лектор на три поредни лекции и практически упражнения на тема "МЕДИТАЦИЯТА - според Раджа йога, Гяна йога и Бхакти йога:

Дати:
Раджа йога - 17 май 2009,
Гяна йога - 19 май 2009,
Бхакти йога - 21 май 2009

Час на провеждане: 18:30 до 20:30 ч.

Място на провеждане: Зала на ансамбъл „Филип Кутев” на ул. ”Оборище” (до Музея за чуждестранно изкуство срещу храм-паметник Ал. Невски)

Записване
: При йога учителите

За повече информация: 02/9581-571 и 0884 68 77 00

Организатори: Йога център „Сита-Рам” и Българска йога асоциация

СВАМИ САТЯДХАРМА САРАСВАТИ

Свами Сатядхарма Сарасвати е Ачария (висш учител по йога) и Директор на Курсовете Yogic Studies в Бихар Йога Бхарати, института за висши науки по йога, в Бихар, Индия, www.yogavision.net

Свами Сатядхарма е родена в САЩ, посветена в духовната традиция на саняса, тя е практикуващ йога и йога учител. От 30 години тя преподава йога в Индия и много страни по цял свят по изричната препоръка и благословия на нейните духовни учители Свами Сатянанда Сарасвати и Свами Ниранджан Сарасвати в Индия.

Всяка година Свами Сатядхарма пътува в Югоизточна Азия и Австралия, за да разпространява учението на йога.

Свами Сатядхарма е изключителен лектор и учител. Тя умее да разясни и най-дълбоките аспекти на йога и медитацията с яснота и задълбочено знание, което идва от едно осъзнато вътрешно разбиране и живот на духовна отдаденост и опит.